IR-detektor PD2200 12V DC i gruppen Tillbehör / Extronic hos LED Konsulten i Karlstad AB (13140)
 IR-detektor PD2200 12V DC
 IR-detektor PD2200 12V DC
 IR-detektor PD2200 12V DC

IR-detektor PD2200 12V DC

PD-2200 är en passiv Infraröddetektor (passiv IR-detektor, rörelsevakt) avsedd för närvarodetektering. Den har en mycket känslig pyroelektrisk sensor som reagerar på förändringar i värmestrålningen. Elektroniken och programvaran i PD-2200:s mikroprocessor är speciellt konstruerade för närvarodetektering. En inbyggd ljussensor kan användas för att blockera uppstart i anläggningar med tillräckligt dagsljus.
Artnr: 13140
2413 kr
 
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelistan
Utskriftsvänlig version (PDF)
 • Produktbeskrivning
 • Viktiga egenskaper:

   

  1. Liten och diskret kapsling. Ljussensorfunktion med indikering.
  2. Den inbyggda lysdioden ger enkel justering av ljussensor för önskad ljusnivå.
  3. Detektorns signalbehandling kan anpassas efter användningsområde. Hög eller låg aktivitet väljs med en bygel. Låg aktivitet används i lokaler där aktiviteten stundtals är låg, t.ex. kontor, klassrum och vissa lagerlokaler. Läge "Låg aktivitet" innebär att detektorns känslighet ökar.
  4. Detekteringsalgoritmen "Pulssumma" för detektering av små rörelser. En detekteringsalgoritm, "Pulssumma", gör att mindre rörelser detekteras, som var för sig inte passerar tröskelvärdet för enkel puls.
  5. Automatisk justering av triggnivåer. PD-2200 anpassar känsligheten efter uppmätt brusnivå. Brus och störningar ökar med högre temperatur. Varm eller kall luft från t.ex. ventiler och element ger högre brusnivåer.
  6. Hög tålighet mot radiostörningar. PD-2200 har hög tålighet mot radiostörningar särskilt från mobiltelefonbanden.
  7. Låg egenförbrukning. PD-2200 har en strömförbrukning som är 25mA.


  IR-detektorn finns även i ett utförande för 24 VDC och heter då PD-2400. Den är i första hand avsedd att användas för närvarodetektering i anläggningar för ventilationsstyrning där 24 VDC används och ska inte användas i anläggningar för belysningsstyrning.


  Egenskaper


  Dokument

 • Lagersaldo: 0
  Frakt: Frakt

Se fler varor

Logikmodul EX22 DSI
Köp!
Ljussensor LS12R
Extronic
Köp!
IR-detektor PD35 DL
Köp!
Logga in