IR-detektor PD2400 24V AC/DC i gruppen Tillbehör / Extronic hos LED Konsulten i Karlstad AB (13144)
IR-detektor PD2400 24V AC/DC
IR-detektor PD2400 24V AC/DC
IR-detektor PD2400 24V AC/DC

IR-detektor PD2400 24V AC/DC

Upp till 80 meters räckvidd

PD-2400 är en passiv infraröd detektor (rörelsevakt) som är specialanpassad för närvarodetektering. Den är bl.a. lämplig att använda i bussystem och för styrning av ventilation. Den är avsedd för 24 VAC / VDC och har inbyggd ställbar frånslagsfördröjning samt en galvaniskt fri utgång.

PD-2400 har en mycket känslig pyroelektrisk sensor som reagerar på förändringar i värmestrålningen och en programvara i mikroprocessorn som är specialanpassad för närvarodetektering. Programvaran analyserar signalen från det pyroelektriska sensorelementet och mäter brusnivå och signalstyrka och pulssumma. Pulssumma är en långsammare mätmetod som detekterar närvaro i en lokal med liten aktivitet vilket resulterar i svaga signaler. Med en omkopplare kan signalbehandlingen anpassas till lokaler med hög eller låg aktivitet.

Artnr: 13144
2538 kr
 
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelistan
Utskriftsvänlig version (PDF)
 • Produktbeskrivning
 • OBSERVERA!
  PD-2400 är i första hand avsedd för närvarodetektering i anläggningar för ventilationsstyrning där 24 VDC används. PD-2400 ska inte användas i anläggningar för belysningsstyrning på grund av att övriga komponenter som ska ingå i en sådan anläggning (logikmoduler, nivåväljare m.m.) är i 12 VDC-utförande och därmed inte enkelt kan kombineras.  


  I anläggningar för närvarostyrd belysning ska IR-detektorn PD-2200, som är för 12 VDC användas!
  Linsen i detektorn samlar in värmestrålningen från olika fält in till sensorelementet. Det finns många olika linser för olika typer av lokaler (kontor, korridorer, idrottshallar, kulvertar mm).


  Egenskaper


  Dokument

 • Lagersaldo: 0
  Frakt: Frakt

Se fler varor

Logga in