Närvaropaket IR tak PDC230 i gruppen Tillbehör / Extronic hos LED Konsulten i Karlstad AB (18498)
Närvaropaket IR tak PDC230
Närvaropaket IR tak PDC230

Närvaropaket IR tak PDC230

PDC-230 är ett komplett system med enkel installation, för närvarostyrning av belysning i mindre lokaler.
PDC-230 har delat montage vilket innebär att takdetektorn (PDC- 231) enkelt ansluts med svagströmskabel och placeras på den för detekteringen bästa platsen i taket.
Artnr: 18498
3375 kr
 
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelistan
Utskriftsvänlig version (PDF)
 • Produktbeskrivning
 • IR-detektorn PDC-231 är en passiv InfraRöd-detektor (passiv IR-detektor) för takmontage avsedd för närvarodetektering.
  Fem detektorer PDC-231 kan anslutas till en strömförsörjningsmodul PS-230.
  Strömförsörjningsmodulen PS-230 är specialanpassad för delat montage och avsedd att strömförsörja närvarodetektorn PDC-231. Tillsammans är de avsedda för närvarostyrning av belysning i mindre lokaler. Systemet är avsett för styrning av belysningsarmaturerna på effektsidan i t.ex. tvättstugor, kontorsrum, mellangångar, soprum och cykelförråd. Se bryteffekt i tekniska specifikationen.
  Installationen av PDC-230 är mycket enkel. Strömförsörjningsmodulen PS-230 kan oftast ersätta kopplingsdosan som redan sitter i den befintliga förgreningspunkten mellan fas in/ut och strömbrytare och då behövs ingen extra dragning av starkströmskabel. Den fungerar både som strömförsörjning, effektrelä och enkel logikmodul. Tryckknappar för manuell tändning och släckning kan anslutas. PS-230 innehåller även anslutning för skyddsjord.

  Paket innehåller:

  IR-detektor PDC-231
  Strömförsörjningsmodul PS-230


  Egenskaper


  Dokument

 • Lagersaldo: 0
  Frakt: Frakt

Se fler varor

Logga in